Δυο λoγια για μας...

…Η Αντίστροφη Μέτρηση είναι μια μουσική ομάδα που υπάρχει από τα μέσα του 2006. Δημιουργήθηκε επειδή έχουμε την ανάγκη για επικοινωνία και χρησιμοποιώντας τη μουσική ως μέσο επικοινωνίας, προσπαθούμε να μοιραστούμε τις ιδέες μας με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Πέρα από την λογική του κέρδους και πέρα από το κάθε τι που μετατρέπει την τέχνη σε εμπόρευμα. Εναντιωνόμαστε έμπρακτα στην κυρίαρχη λογική της πληρωμένης διασκέδασης.
Έξω από τις δισκογραφικές εταιρείες και τις μουσικές βιομηχανίες που στηρίζουν μια εξουσιαστική και εμπορευματική λογική.

Στεκόμαστε ενάντια σε κάθε τι, το οποίο θεωρεί ότι η μουσική μπορεί να αποστασιοποιηθεί από θέματα που επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή, να έχει δηλαδή καθαρά απολίτικο χαρακτήρα.
Στεκόμαστε ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας και εκμετάλλευσης, όπου η επικοινωνία διαμεσολαβείται και η έκφραση αιχμαλωτίζεται.

Έτσι ενεργούμε με αντιιεραρχικά κριτήρια και κινούμαστε στην αντιεμπορευματική λογική για την στήριξη της αυτοοργάνωσης. Επιλέγουμε την αδιαμεσολάβητη επικοινωνία, από χέρι σε χέρι, από στόμα σε στόμα, με αφίσες σε τοίχους και με άλλα μέσα… Στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις.

Γιατί, σκοπός μας είναι η αυτοοργάνωση των αναγκών μας και η προσπάθεια μας για ενδυνάμωση χώρων επικοινωνίας, έκφρασης, αλληλεγγύης και συντροφικότητας, για να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στην απελευθέρωση της έκφρασης. Χώρους όπου οι σκέψεις και οι δράσεις μας θα είναι καθαρά επιλογές μας.