Λίγα λόγια για την περιπέτεια του φίλου και συντρόφου TUG

Λίγα λόγια για την περιπέτεια του φίλου και συντρόφου TUG που τόσο μας βοήθησε στα πρώτα μας μουσικά βήματα στην αντιεμπορευματική σκηνή, ως μέλος τότε των the Parkinsons και στην συνέχεια των Reality Bites:

Ο Γιώργος ανακάλυψε τον Απρίλιο του 2012 ότι έχει μια σπάνια περίπτωση λεμφώματος non hodgkin με εξέλιξη σε κεντρικό νευρικό σύστημα και εγκέφαλο.
Πλέον είναι σε ένα σημείο που και τα δύο (και κεφάλι και σώμα) χτυπάνε παράλληλα, και μόνη λύση είναι η ακτινοθεραπεία, σε ιδιωτικά νοσοκομεία που έχουν συγκεκριμένα μηχανήματα και εξοπλισμό. Όλες αυτές οι θεραπείες απαιτούν μεγάλα χρηματικά ποσά (για τις μισές χρειάζονται 9000 ευρώ και έπονται κι άλλες). 

Το δημόσιο νοσοκομείο σε τέτοιες περιπτώσεις δε σε καλύπτει, τα περισσότερα δεν παρέχουν καν αυτές τις θεραπείες και σε όσα τις κάνουν, η αναμονή είναι για μήνες, ενώ τα μηχανήματα παλαιάς τεχνολογίας, με αποτέλεσμα την καταστροφή ζωτικών οργάνων που είναι δίπλα στους όγκους.
Ο Γιώργος απολυμένος από τις αρχές του 2012, χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Επίσης, ο Γιώργος διατηρεί και ένα blog (http://www.georgekant.com) στο οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την κατάστασή του καθώς τα γράφει όλα ο ίδιος αναλυτικά στην ενότητα C-answer. Εκεί θα βρείτε και τους παρακάτω λογαριασμούς:

ΚΑΝΤΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ: 
GR07 0110 1750 0000 1756 3218 282 

EUROBANK
ΙΒΑΝ: 
GR8402602540000950200390645

Επίσης μέσω Paypal:  virtualsounds@gmail.com (δε χρειάζεται να έχεις Paypal για να βάλεις χρήματα σε Paypal account  άλλου) 
https://www.paypal.com/webapps/mpp/send 

Από την μεριά μας, ως Αντίστροφη Μέτρηση, να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά, περιμένουμε εναγωνίως να ακούσουμε τις καινούργιες του δουλείες.

Συντροφικά, μουσική ομάδα "Αντίστροφη Μέτρηση"